Fröknäcke

Ett superenkelt och snabbt knäcke som dessutom är glutenfritt.

Väldigt gott med philadelphia och grönsaker eller en god ost och grönsaker.

Jag brukar faktiskt bryta lite fröknäcke över salladen.

 

Fröknäcke

  • 2 dl majsmjöl
  • ½ dl linfrön
  • ½ pumpakärnor
  • ¼ tsk salt
  • ¼ dl rapsolja
  • 2 dl kokhett vatten
  • Flingsalt

 

  1. Blanda majsmjöl, linfrön, pumpakärnor och salt.
  2. Tillsätt olja och vatten.
  3. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper med en slickepott.
  4. Toppa med lite flingsalt.
  5. Grädda på 150° i 50-60 minuter.

 

Fröknäcke, frukost, glutenfritt
Fröknäcke med philadelphia och paprika, mums!
glutenfritt, fröknäcke, mellanmål
En plåt försvinner vansinnigt snabbt här hemma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *