Frukt med chokladdipp

Något som är underskattat är ett fruktfat med en god dipp.

Tillsätt lite kakaonibs för extra crunch och den där extra kakaosmaken.

Perfekt att duka upp vardag som helg!

 

Frukt med chokladdipp

2 dl grädde

ca 70 g choklad

2 msk dulce de leche

100 g philadelphia

Kakaonibs

 

Jordgubbar

Äppelklyftor

Päronklyftor

 

Hacka chokladen.

Värm upp grädden utan att den kokar.

Häll den över den hackade chokladen.

Rör sedan så att allt smälter samma.

Sätt plastfolie direkt emot och låt den stå i kylen åtminstone 6 timmar.

Vispa sen ihop chokladgrädden med philadelphian och dulce de lechen.

Smaka av med lite lite salt.

Blanda i lite kakaonibs för extra crunch och smak.

Skär frukten i klyftor och doppa!

 

 

Frukt med chokladdipp, efterrätt, choklad, fruktfat
Frukt med chokladdipp – bara att dippa och doppa!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *