Pannkaksfrukost

 

Ibland får man lyxa till det lite extra, det är det som ger guldkant på vardagen.

Pannkaksfrukost är en favorit hos barnen och med färska jordgubbar och lite florsocker så ger det en ännu lite lyxigare känsla.

 

Pannkaksfrukost

2 ägg

2 1/3 dl mjölk

1 1/4 dl vetemjöl

1 lite liten nypa salt

1 knivsudd bakpulver

ca 1 tsk vaniljsocker

 

Grädde + vaniljsocker

Hallonsylt

Jordgubbar

Florsocker

 

Gör så här:

Knäck äggen och vispa ihop med lite av mjölken.

Tillsätt de torra ingredienserna och vispa allt klumpfritt.

Tillsätt sedan resten av mjölken och vispa till en slät smet.

Låt stå och vila i ca 45 minuter innan stekning.

 

Vispa grädde med lite vaniljsocker på låg hastighet och servera med hallonsylt och jordgubbar.

Pudra florsocker över pannkakorna.

 

Pannkaksfrukost, brunch, pannkakor
Pannkaksfrukost för en extra guldkant på vardagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *