Pasta och köttbullssallad

Denna pasta och köttbullssallad är perfekt för sommarens utflykter.

Den är enkel att göra och går att förbereda dagen innan och är utmärkt att kunna ta med sig.

 

Pasta och köttbullssallad

4 dl gröna ärtor

300 – 400 g pasta (De cecco rekommenderas)

Köttbullar

3 dl grekisk yoghurt

1 klyfta vitlök

200 g fetaost

Salt

Peppar

 

Koka pastan al dente och häll sedan av den och tillsätt lite olivolja.

Pressa vitlöken och mixa med yoghurt och fetaost. Smaka av med salt och peppar.

Koka ärtorna lite snabbt i lätt saltat vatten.

Blanda ihop köttbullar, ärtor, pasta och fetaostkräm.

 

Pasta och köttbullssallad, lunch, picknickmat
Pasta och köttbullssallad – perfekt för sommarens utflykter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *