Sashimi möter nachos

Dessa blev verkligen otippat goda. Jag höll på att göra sushi som vanligt när det flög förbi en idé. Det fladdrade runt, ruccola som är pepprigt, sashimi, picklad rödlök för syran, avokado för krämighet, nachos för att helt bryta av och lite chilimajonäs.

 

Perfekt som plock eller som aptitretare innan middagen tillsammans med en glas bubbel.

 

 

Sashimi möter nachos

  • Lax
  • Ruccola
  • Picklad rödlök
  • Avokado
  • Sesamfrön
  • Nachos
  • Chilimajonäs (Hellman majonäs blandat med chilisås)

  1. Skär laxen i små kuber.
  2. Tärna eller skiva avokadon.
  3. Lägg ut nachos.
  4. Ta lite chilimajonäs i botten på varje bara för att få lite fäste.
  5. Lägg på ruccola och sedan laxen.
  6. Bränn av laxen lite snabbt med en gasolbrännare.
  7. Lägg sen på avokado och picklad rödlök.
  8. Dra över lite chilimajonäs (jag använder en dressingflaska för det).
  9. Toppa med sesamfrön!

 

Sashimi möter nachos, aptitretare, förrätt
Sashimi möter nachos – oväntat god kombination!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *