Wok med hoisinsås

När man köper tjocka revbensspjäll brukar det tydligen vara en del som är utan ben och bara kött. Denna del passade perfekt till en snabb wok.

Släng i grönsaker som du har hemma och köttresterna i kylen och vips så har du en helt ny måltid

 

Wok med hoisinsås

1 gul paprika

1 bit rödlök

2 morötter

1 rödlök

1 liten bit vitkål

Kött  jag använde tjocka grillade revbensspjäll det brukar vara en del utan ben när man köper

1 röd chili

1 msk riven ingefära

2 klyftor vitlök

1/2 dl hoisinsås

2 msk soja

1 hönsbuljong

1 paket nudlar

1/2 broccoli

Lite sesamfrön

 

Koka nudlarna lätt med hönsbuljongen.

Strimla vitkål, rödkål, lök, morötter, broccoli och paprika.

Fräs grönsakerna i lite olja med riven ingefära, riven vitlök och chili i tunna skivor .

Tillsätt soja och hoisinsås.

Skär upp köttet i skivor och blanda i pannan tillsammans med nudlarna och grönsakerna.

Smaka av med salt.

Strö över lite sesamfrön

 

Wok med hoisinsås en ny rätt av resterna i kylen, middagsrecept
Wok med hoisinsås en ny rätt av resterna i kylen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *