Wrap med pulled chicken curry och picklad rödlök

En favorit på fredagar har blivit olika sorters wrap med olika tillbehör. Perfekt att sitta länge och bara äta och njuta!

Pulled chicken går relativt snabbt att göra och sköter sig i princip av sig självt.

Kan varmt rekommendera smaken med curry och kokosmjölk tillsammans med den lite syrliga picklade löken sen har man krispet från salladen och morötterna.

Smaklökarna kommer säga WOW!

 

Wrap med pulled chicken curry och picklad rödlök

 

1 kyckling

1 msk gurkmeja

1 msk curry

1/2 msk korianderpulver

Salt

Några jalapenos

200 g kokosgrädde

1 stor gul lök

5 klyftor vitlök

 

Jalapenosås

Inlagd jalapeno efter smak

2 dl creme fraiche

Salt

 

Tortillabröd

Picklad rödlök

Sallad

2 morötter

 

Ta bort det mesta av skinnet på kycklingen.

Krydda med gurkmeja, curry, korianderpulver och salt.

Skiva löken och vitlöken och lägg med kycklingen i en ugnsfast form.

Ställ i ugnen på 150 C i 4-5 timmar tills kycklingen är mör och går att dra isär.

Dra sedan loss köttet från kycklingen och lägg i en annan form.

Blanda i kokosgrädden och några jalapenos.

Blanda även i löken och spadet från den första formen.

Ställ in i ugnen en stund så att det är varm.

 

Mixa creme fraiche med jalapeno.

Smaka av med salt.

Ta antalet jalapeno efter hur stark du vill ha det.

 

Servera med picklad rödlök, sallad, strimlad morot i tortillabröd.

 

 

Wrap med pulled chicken curry och picklad rödlök, wrap, kyckling wrap, pulled chicken
Wrap med pulled chicken curry och picklad rödlök!

 

wrap, kyckling wrap, pulled chicken, middagsrecept
Wrap it up med en kyckling wrap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *