Beställ Chokladtryffel

Chokladtryffel

Mina handgjorda chokladtryfflar finns nu att beställa för privatpersoner, företag, caféer och restauranger. I dagsläget säljs mina godsaker hos ett antal utvalda caféer och restauranger i Stockholm och Mälardalen. Alla beställningar förbereds, tillagas och förpackas av mig personligen i ett professionellt storkök som jag får disponera av en kund.

Jag använder ekologiska ingredienser (i den mån det finns att tillgå) av högsta kvalitet utan att tillsätta några tillsatser. Basen i mina tryfflar är riktig grädde, honung, riktigt smör, och choklad av hög kvalitet. Kakaohalten ligger i normalt på ca 60%. Detta kan jag naturligtvis justera om du så önskar.

Tänk på att handgjorda tryfflar är en färskvara som håller upp till 10 dagar om de förvaras svalt i en tät förpackning. De kan förvaras upp till 3 dagar i rumstemperatur utan att riskera ändring i smak eller konsistens.

Servera tryfflarna rumstempererade för att få maximal smakupplevelse och konsistens.

En tryffel väger ca 13 – 14 g.

Alla ingredienser, inklusive recept, av det som erbjuds finns att söka efter i bloggen, maila gärna om ni inte hittar det ni söker eller vid frågor kring allergier, kalorihalt, leverantörer osv. Min syn på socker är att det är OK att det tillsätts i den omfattning där den totala smakupplevelsen förhöjs utan att sockret ”tar över”.

 

Prislista

Dina tryfflar tillverkas alltid på beställning, unikt för dig och enligt dina önskemål.

Smak

Styckpris

 

  100 st 50 st 30 st 20 st
Neutral 9 kr 12 kr 15 kr 18 kr
Vanilj 9 kr 12 kr 15 kr 18 kr
Kardemumma 9 kr 12 kr 15 kr 18 kr
Mint 9 kr 12 kr 15 kr 18 kr
Apelsin 9 kr 12 kr 15 kr 18 kr
Kaffe 9 kr 12 kr 15 kr 18 kr
Chili 9 kr 12 kr 15 kr 18 kr
Grappa 10 kr 13 kr 17 kr 20 kr
Whiskey 10 kr 13 kr 17 kr 20 kr
Specialbeställning (från) 10 kr 13 kr 17 kr 20 kr

Samtliga priser anges ex. moms (12 %) och jag är naturligtvis godkänd för F-skatt.

Leverans

I samarbete med Best transport erbjuder jag leverans till din dörr för endast 99 kr ex. moms, såvida du befinner dig i Stockholmsregionen.

Klicka här för en detaljerad lista av de områden som vi levererar till.

 

Upphämtningsplats

Du kan även hämta upp din leverans enligt överenskommelse, centralt på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

 

Beställning

Jag behöver din beställning senast 3 arbetsdagar innan önskad leveransdag vid beställning av max 600 tryfflar. Kontakta mig minst 5 arbetsdagar innan leveransdag vid beställning av större volymer för att jag ska ha en chans att planera, göra inköp och allt annat som hör till.

Maila din beställning till info@mamaalexandras.se enligt nedan:

Ämnesrad/subject: Beställning

Meddelande:

[Smak] x [Antal]

[Smak] x [Antal]

Ange även: faktureringsuppgifter, fakturaadress samt leveransadress (om annan än fakturaadressen). Glöm inte att ange önskad leveransdatum och om du vill boka bud eller hämta själv.

Jag besvarar normalt alla förfrågningar/beställningar inom 12 timmar.

 

Betalning

All betalning sker mot faktura i förskott. I samband med att din order bekräftas mailas en förskottsfaktura, inklusive eventuella transportkostnader, via PayPal till dig. Din beställning anses som giltig så snart betalningen har genomförts.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *